Lininio chalato privalumai vasara
Paskelbė      2024/05/27 14:23:00    Komentarai 0
Lininio chalato privalumai vasara

Turbūt nieko nenustebintume kalbant apie lino privalumus mums ir mus supančiai aplinkai. Neužilgo (JAU BIRŽELIO 8 d.!!!) paleisime pirmą lino kolekciją, todėl šiandien trumpai pakalbėkime, tai kodėl gi LINAS. 

Mano TOP vienas šaltos žiemos rūbas namuose yra chalatas. Tačiau užsidėjus vasarai šiltą frotininį chalatą, jausmas lyg pirtyje. Todėl nusprendėme, kad norime lengvo pasirinkimo vasarai. 

Taigi, panagrinėkime lino privalumus:

1.        Linas garsėja savo pralaidumu orui, todėl idealiai tinka drabužiams. Natūralūs pluoštai leidžia orui laisvai cirkuliuoti, o tai padeda reguliuoti kūno temperatūrą. Karštu oru linas vėsina, pašalindamas drėgmę ir leisdamas išeiti šilumai. Argi ne puiku, kad lininis chalatas ar pončas ne tik puikiai sugers vandenį, bet ir leis Jūsų kūnui kvėpuoti?

2.        Linas puikiai tinka turintiems jautrią, į alergijas linkusią odą. Ypač pavasarį, vasarą, kai alergijos suaktyvėja, norisi dėti ant kūno tai kas lengva. Linas yra natūraliai hipoalergiškas, atsparus bakterijoms ir mažiau dirginantis, palyginti su sintetiniais audiniais. Lino gebėjimas pašalinti drėgmę taip pat sumažina dulkių erkučių, pelėsio ir kitų alergenų tikimybę, todėl odai ir kvėpavimo sistemai sukuriama sveikesnė aplinka.

3.        Pakalbėkime apie gamtą ir jos saugojimą. Linai gaminami iš linų augalų, kuriems reikia mažiau pesticidų ir trąšų, palyginti su kitomis kultūromis. Ar žinojote, kad medvilnė suyra per 5 mėnesius, o linas (priklausomai nuo jo svorio) per 2 savaites. Mylėkime gamtą ir rinkimes lininius audinius.

4.        Linas pasižymi natūraliomis antibakterinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis, kurios padeda sulaikyti kvapus. Dėl šių savybių lininiai audiniai puikus pasirinkimas padedant sukurti švaresnę, sveikesnę aplinką, ypač šiltomis ir drėgnomis sąlygomis, kur klesti bakterijos.

5.        Linas – tai nesenstanti klasika. Lininiai audiniai visada atrodys subtiliai ir stilingai. Ne veltui mūsų vasaros TOP 1 lininis moteriškas chalatas yra iš plono, minkštinto lino, su kuriuo galėsite eiti į paplūdimį ar karštomis vasaros dienomis nešioti kieme. Nes tai nesenstanti klasika. 

Ar įtikinau, kad verta rinktis lininius produktus? Tikiuosi, kad taip, nes linas yra daugiau nei audinys, jo net negalima lyginti su sintetinėmis medžiagomis. Linas – natūralus sprendimas Jūsų kūnui ir sveikatai. 

Palikti Atsakymą

Blog'o paieška

Paskutiniai įrašai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.